Trending Bitcoin News and Market Sentiment, Weekly Edition 10. oktober 2020: Bitcoin børster over $ 11.000 som Twitter CEO’s $ 50 millioner Bitcoin Buy følger positive kommentarer til Blockchain

  • Bitcoin skubber forbi 11.000 USD på bagsiden af ​​kommentarer fra Jack Dorsey om decentralisering af Twitter
  • Dorsey’s Square købte også USD 50 millioner af Bitcoin, det seneste af virksomhedens Bitcoin-køb.

Efter en nedgang i den tidlige uge handler Bitcoin nu ind i weekenden efter at have brudt forbi 11.000 USD igen.

Bitcoin-markeder tog en lille nedgang tidligere på ugen, da Donald Trump offentliggjorde en meddelelse, der sagde, at han ville forsinke yderligere stimuleringsforanstaltninger for De Forenede Stater indtil efter valget i november, dæmpende ånde og førende til aktiemarkeders salg, der derefter oversatte til en dumping på kryptoaktiver, da Ethereum tog et dyk ned til under USD 330 og Bitcoin testede supportniveauer under USD 10.500.

Imidlertid bragte Twitter og Square CEO Jack Dorsey hele kryptomarkedet tilbage til et rally i går, da han foretog en investering på 50 millioner USD i Bitcoin, da futures krav også tog et stort optag.

Dorsey er selvfølgelig en kendt Bitcoiner, så hans træk vil ikke have været en overraskelse for mange, da hans egen Square-app er en af ​​de mest populære måder for amerikanere at komme ind i crypto og Bitcoin Trader. Imidlertid vil den sikkerhed, hvormed han fyldte USD 50 millioner ned, helt sikkert have givet anledning til mange forhåbninger og forventninger fra kort- og mellemlangt spekulanter om, at der endnu er mere, og at selv store penge næppe havde mistet deres interesse for kryptokurrency.

Desuden var det kun i sidste uge, hvor Dorsey var på Oslo Freedom Forum 2020, da han insisterede på, at Bitcoin og blockchain vil hjælpe med at forme Twitter’s fremtid gennem en decentral internetstandard. Han sagde:

”Meget af vores værdi i fortiden var omkring hosting af indhold. Så vi ville være vært for tweets, billederne og videoerne … Blockchain og bitcoin peger på en fremtid og peger på en verden, hvor indhold eksisterer for evigt, hvor det er permanent, hvor det ikke forsvinder, hvor det eksisterer for evigt på alle enkelt knude, der er forbundet til den. ”

Han har allerede sammensat et team, der ansætter fem første medlemmer til at arbejde som BlueSky og bygger en sådan protokol for at få Twitter til at gå over til en decentral platform.

Kommentatorer, der ser dette „pålidelige system i et mistroet miljø“, vil huske, at det kun var for tre måneder siden, hvor et massivt hack opstod på Twitters platform, hvor hackere formåede at kapre snesevis af højt profilerede konti i et forsøg på at svindle tilhængere. Dorsey indrømmede:

”Jeg tror grundlæggende på, at sikkerhed er noget, der aldrig kan perfektioneres. Det er et konstant løb. Det er et konstant skub for at være ti skridt foran hackere. ”

Det meste af internettet er allerede på hans side, og hans Twitter-konti er fyldt med hundredvis af svar, hvoraf størstedelen er positive. Det ser ud til, at han vil have mange, der vil støtte sin revolutionerende konceptualisering af åbne og decentrale sociale medier – men hvorvidt dette vil forsøge at transformere Twitter fuldt ud som en simpel indholdshoster til fortaleren for open access, skal stadig ses.

Men stemningen er bestemt stigende efter Dorsey’s store træk på Bitcoin. Binance-administrerende direktør Changpeng Zhao stillede nu selv et drillende spørgsmål, der spurgte „Hvem bliver det 3. offentlige selskab, der har #bitcoin i statskassen?“

Offentlige kommentarer har kastet alle slags navne fra Tesla til Berkshire Hathaway (tilhørende anti-Bitcoiner Warren Buffett), men han fulgte senere end at antage, at Dorsey også skulle købe ind fra sin bestyrelse, foreslog, at Twitter-direktøren ville have været nødt til at uddanne dem først.

Quantum Economics-grundlægger Mati Greenspan skrev til sine abonnenter i går: „Det er lidt surrealistisk at se gigantiske virksomhedsenheder nu gå knæ dybt i bitcoin.“

Tilsyneladende er der nu kommet et regneark online på BitcoinTreasuries, der ser ud til at det vil hjælpe med at spore køb af Bitcoin fra virksomheder. MicroStrategy er tophund lige nu med over 38.000 Bitcoins til en værdi af USD 425 millioner, men Cypherpunk Holdings ser ud til ikke at være langt bagud på en femteplads med 263 Bitcoins til en værdi af USD 2,7 millioner.

Vil dette udløse en bølge af erhvervsmæssige Bitcoin-køb? Tiden vil helt sikkert vise det.

Releated